Trailertræning

Har du problemer med at få din hest i traileren? Bliver den stresset, og skal du bruge longer og andre hjælpemidler til at få den ind?

 asme a17.1, ASME Y14.5,IPC A-610E 2014 asme standard, asme b31.1, asme b31.3

Det er meget vigtigt, at din hest får en god oplevelse med traileren, så læsningen og køreturen ikke føles stressende for den.

 

Jeg kommer ud til dig og lærer hesten at gå stille og roligt op i traileren, hvorefter jeg viser dig, fifa 15 coins hvordan trailerlæsningen kan gøres mest effektivt og hensynsfuldt for hesten. Målet med træningen er, at hesten frivilligt går ind i traileren uden stress, og at du selv kan læsse den.

 

Jeg træner ikke trailerlæsning samme dag, som hesten skal ud at køre.

 FIFA Coins online uk fifa coins FIFA Coins online usa

Vi modtager også heste i trailertræning. Nogen heste kan have så svært ved at gå i trailer, at de har behov for et længere træningsforløb for at blive helt trygge. Hvis man ikke selv har tid eller cheap fifa 15 coinsmulighed for at træne med hesten dagligt, kan en god løsning være at lade den komme i trailertræning her.

Se mere under "tilridning".

 2014 asme standard, asme b31.1, asme b31.3   Vi afholder kurser i trailerlæsning. Se vores kalender for info om, hvornår det næste bliver afholdt. asme a17.1, ASME Y14.5, IPC A-610E

Caroline og Rain. Fra ridelejr 2009